Event Borås - Tillbaka till Medeltiden!

Välkommen till medeltiden gott folk! 

Följ med oss tillbaka i tiden för en dag, till en tid då kungarna hette Erik den Helige, Sverker den Äldre eller Blot-Sven. Då riddare stred för Konungen och kyrkan och kanske en fager jungfrus gunst. En tid då gycklare underhöll, munkar mässade och mystiska väsen levde runt husknuten.

Ni får träffa stolta, tappra och höviska (mot kvinnor) riddare och har vi tur kanske vi kan få se ett spännande tornerspel. Våra gycklare underhåller hela dagen och vi vet aldrig vad de hittar på. Möt också de glada och lite galna trubadurerna som spelar musik de flesta har glömt, på ett språk som nästan ingen längre förstår. 

Ni delas in i lag av Konungens page för teamaktiviteter i medeltidens tecken, där ni tävlar om ära, berömmelse och motståndarnas avund. På kvällen serveras mat och en fantastisk eldshow. 

Och lämna etikettboken hemma, en medeltidsmiddag på "Wärdshuset Gyllene Stenbocken" är ingen ”fine dining”. Här är du välkommen att skära en rejäl bit av korven som hänger i taket och vi dricker ur lerkrus medan trubadurer och gycklare underhåller.
 Top Notch Events www.eventssweden.se