Eventbyrå Borås - Inredningsstyling o Design

Med många års erfarenhet av eventstyling och design, lägger vi nu till ett nytt område för Top Notch Events - Inredningsstyling och Design! Först ut är receptionsytan på Fristadbostäders kontor i Fristad. Vi tackar ödmjukast för förtroendet!

Designprocessen är den samma som för våra eventstylingar, vi strävar alltid efter att plocka fram kärnan i kundens varumärke. Kundens önskemål för projektet, och våra ledord – välkomnande, hemkänsla, lugn, hållbart (stilmässigt och för miljön). 

Eftersom Fristadbostäder AB (www.fribo.se) ligger i framkant gällande flerbostadshus byggda i trä och är först ut i Borås med sina nya hyresfastigheter på Åsbovägen i Fristad, vill vi naturligtvis visa detta i receptionsytan. Husen kommer dessutom att kläs med det miljövänliga och vackra materialet ceder från Nordamerika. Med det i bakhuvudet utformade vi designidén - New England möter svensk skog. Basen i designen blir några väggar klädda med liggande träpanel i furu, betsat i grått och inredningen kommer att ge en varm hemkänsla.
Top Notch Events www.eventssweden.se
 
 
Produktförslag inredning reception Fribo.
Foto: Top Notch Events (www.eventssweden.se)

Fribo's nya vackra hyresbostäder i trä bland högresta furor. 
 Foto: Fristadbostäders AB (www.fribo.se)